keskiviikko 31. elokuuta 2011

PÄÄMINISTERIN VIERAILU


Eilinen ja tää päivä on ollu aikalailla TAPAHTUMARIKAS ! Eilen oltiin kavereiden kanssa tyttöporukalla kahvilla ja voi, että ku tuli naurettua! Istuttiin sellasessa ihan kivassa paikassa keskustassa joka on niiku viikonloppuiltasin/öisin klubi ja arkena kahvila, oltiin siellä varmaan kaks tuntia mutta näitten tyttöjen kanssa aika vaan menee niin nopeasti. Sen lisäksi, että me kaikki ollaan just sopivasti erilaisia mutta muuten samanlaisia mielenkiintoiseksi tekee tää mun norjan ja englannin kielen sisältävä puhe... Muunmuassa tällasille väärinymmärryksille on tullut naurettua niin paljon, että eihän mun tarvii ees hankki salikorttia...

Noh joo illalla päädyin vahingossa väärään suuntaan menevään bussiin ja tunnin kotimatka venyi "pikkasen" pidemmäksi... Tulipahan tehtyä pieni sigh-seeing tour ja norjan kielen intensiivi kurssi kun rupattelin jossakin huitsin nevadassa jonkun norjalaisen rouvan kanssa, sillä hän ei osannut oikeastaan ollenkaan englantia mutta oli siitä huolimatta erittäin innokas vaihtamaan elämänkertoja puoleb tunnin bussin odotuksen aikana, ei paha... Puhuin siis NORJAA puolen tunnin ajan ja kerroin koko mun tarinan siitä lähtien miten päädyin norjaan vaihto-oppilaaksi!!SIIS VIELÄ KERRAN: NORJAKSI! haha

Meillä tapahtui myös vähän ikävä juttu täällä meijän naapurustossa joten sekin pisti vähän miettimään... Mutta tänään on ollut taas niin paljon meneillä, että en ittekään pysy perässä! Nimittäin meidän koulussa vieraili ja piti esityksen Norjan vaikutusvaltaisin henkilö, pääministeri (jonka nimeä en muista... hups) !! Olips hauska veikko , en tosin ymmärtänyt mitäön muuta kun, että se kehui suomen koululaitosta parrmmaksi kuin täällä, jes! Aika siistii kyl silti, nyt voin ainaki sanoa nähneeni livenä hänet.

Huomenna alkaa täällä Tromssassa tosi isot festarit: DØGNVILL ! Mä en oo menossa kun huomenna eli oon tosi innoissaan ( stoka!!!! ) huomisesta, veronica maggio, pendulum, roxette ja monia muita!


1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Jens Stoltenberg, Norjan komia pääministeri, jota joku joskus kritisoi, että se hymyilee liikaa, kun pääministerin pitäis kuulemma olla paljon vakavampi ;-)