perjantai 19. elokuuta 2011

TALOJA !

Olin tänään siis koko päivän kaupungilla ja tuli tehtyä vähän sitä sun tätä, enimmäkseen haahuiltua paikasta toiseen ilman päämäärää, koska odotin Tuulaa, sillä hän pääsi vasta kolmelta yliopistolta. Haahuilun seuraksena tuli käveltyä TOSI PALJON ja päätin vielä päivän päätteeksi kävellä bussin sijaan Tuulaa vastaan yliopistolle (kestää keskustasta noin 45 min) ja aurinko porotti koko matkan! Nää kuvat on otettu ton kävelymatkan varrella. Reitti kulki pitkin rinnettä josta oli upeat maisemat joka puolelle ja rakastuin näihin kaikkiin taloihin vuoren rinteellä. Tromssaa on joskus kutsuttu noiden valkoisten pikku huviloiden vuoksi "pohjoisen pariisiksi", koska joskus kauan sitten kun muualta tuli ihmisiä tänne he ihmettelivät miten tällaisessa pohjoisen kaupungissa voi olla tuollaisia taloja, ei ihme sinänsä, että asiaa on ihmetelty silloin kun se ihmetyttää mua vielä tänä päivänäkin!

 Terveisiä yliopiston parkkikselta! Ps mukissa ei ole olutta eikä siideria kuten voisin luulla vaan ihanaa jääkappi kylmää kokista, oijj että se teki hyvää ton kaiken kävelyn jälkeen 28 asteessa !


3 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ton ekan kuvan taustalla oleva vuori on nimeltään Tromsdalstind. Sen huipulle fanni kiivetään vielä tän syksyn aikana!

Anonyymi kirjoitti...

Osasin oottaa et siel ois hienoi maisemii mut et NOIN HIENOI :O herttileijjaa oikeesti! Noi vuoret, talot ja ihan kaikki<3 Niin upeit kuvii en kestä! Ihana kuulla et kaikki on hyvin:)

-Assi

Lea Sarvas kirjoitti...

Hienoja kuvia ja hyvää reippailua!
love lea