keskiviikko 23. marraskuuta 2011

AAMUAURINKO

Joo nää kuvat on otettu tänään... Lumi on siis taas poissa. Niin se vaan menee, että se tulee ja menee eikä turhaan sanota, että Tromssassa sää vaihtuu KOKO AJAN. Aamulla voi olla  hanget ja illalla kun tulee kotiin ei lumesta ole tietoakaan. No tänään mulla kuitenkin oli vapaapäivä eli sain nukkua pitkään, tehdä super-smoothien aamupalaksi, lähteä naapurin koiran kanssa suolle kävelylle kun en jaksanu ihan tunturille asti kiivetä. Sekään ei haitannu ettei lunta ollut, sillä ilma oli aika kiva ja mukavan leuto. Illalla on taas lätkä treenit ja muuten suunnitelma sisältää joulumusiikkia, 20 blogia, tumblr, sushia lounaaksi ja kohta mummin kanssa skype-kahvittelut joita enne harrastettiin keskiviikkoisin Suomessa! Lycke!
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naa sun kuvat on ihan uskomattomii!

Anonyymi kirjoitti...

Elämän nautinnot syntyvät monesti arkipäiväisistä asioista, kuten aivan mahtavasta auringonlaskusta ja maittavasta smootista ;)
t. Äiti

Anonyymi kirjoitti...

Fannie, olen nauttinut näitä SINUN UPEITA KUVIA koko illan. Sydämmelliset kiitokset sinulle, että saan osallistua sinun elämääsi tällä tavalla. Halauksia,
Kaarina

roosa kirjoitti...

Upeita kuvia!

xxx justfashion-nothinelse.blogspot.com