lauantai 24. joulukuuta 2011

HYVÄÄ JOULUA !

Heipä hei ja ennen kaikkea ihanaa joulua kaikille ympäri maailmaa, rakkautta ja joulun taikaa !! Luultavasti kukaan teistä ei ole siellä ruudun toisella puolella lukemassa tätä joulun toivotusta jouluaattona kiireiden keskellä mutta kun sieltä tänne eksytty, kaikki itse tietävät sen jo mutta olette mielessäni rakkaat tuttuni ja niille jotka ei lue mun blogia kertokaa terveiset ja antakaa ISO HALI ! Kello on 05:27 jouluaamuna enkä oo vieläkään nukkumassa. Jotenki tää on niin outoa olla pois kotoota kaikkien 17 ja puolen vuoden jälkeen (!!??) . Olen siis viettäny koko pienen elämäni jos oikein muistan samassa kotoisessa kodissani äidin, isin, kummitädin, isovanhempien ja myöhemmin pikkuveljen kanssa enkä koskaan kenenkään muun tai missään muualla... Oon tosi innoissani uudesta kokemuksesta ja täällä meillä mun host-perheessä on aivan ihana joulu ja tunnen olevani osa perhettä samalla kuin kaikki muutkin MUTTA SILTI ei se oo sama ilman aitoaa ja oikeeta perhettä. Huomenna tai oikeestaan tänään ois sitten herätys ysiltä joulupuurolle, yheltätoista joulukirkkoon ja sen jälkeen saas nähdä tuleeko pukki vai ollaanko oltu ilkeitä lapsia hehe.

Vielä ei tietenkään oikein ole kuvia kun oon ollut ihan älyttömän laiska ottamaan kuvia muulla kuin iphonella ja super laiska kirjoittamaan minkäänlaisia juttuja mun elämästä tänne blogiin mutta lupaan, että pidän kiinnostuneet ajan tasalla nyt joulun jälkeen paaaaljon paremmin, sillä taas sitten elämä vähän rauhoittuu. Mut eikös se niin mene, että "ei uutisia, ei huolia" eli hyvin menee! Joululoma alko viime tiistaina ja viime perjantaista lähtien oon ollut meijän koulun järjestämässä näytelmässä mukana "BRAGE REVYY". En tosiaan tällä norjan kielen taidolla näyttelijänä siellä kuitenkaan ole vaan caterin-ryhmässä tekemässä kaikille mukana oleville ruokaa. Meijän ryhmä on ihan paras ja ollaan nyt oltu viime perjantaista melkein joka päivä tekemässä revyytä ja ensi ilta on sitten tammikuun ekalla viikolla johon asti me sitä työstetään. Täällä Tromssassa on perinne, että yläasteet ja jotkut lukiot tekee revyyn eli teatterin joka on komediaa ja koostuu erilaisista ajankohtaisiin asioihin liittyvistä sketseistä. Oppilaat itse valmistaa koko revyyn alusta loppuun, hankkii sponsorit ja hoitaa markkinoinnin! Ihan upee juttu! Meijän koulun BRAGE REVYY on vissiin melkein sata vuotta vanha ja tosi kuuluisa, siis ihan aikuiset tulevat katsomaan revyitä viihteenä!

Tässä vielä jättimäinen kuvapäiväkirja mun puhelimesta parin viikon takaa alkaen:


Mulla oli pari viikkoa sitten taas fagdag keskiviikkona eli ainepäivä ja taas ylläripylläri mun aineessa ei ollut sitä eli VAPAAPÄIVÄ! Päätin lähteä lenkille, kuitenkin unohtamatta mummojarruja!
 Tällaisia maisemia tuli matkalla vastaan niin eihän sitä voinut olla pysähtymättä ja ottaa vähän maisema kuvia!
 Ja tietenkin todistusaineistoa paikallisista!


 Sitten parin päivän jälkeen perjantaina meillä oli hypäri ja käytiin kattomassa joulukatua ja vähän ottamassa raikasta ilmaa ja huomattiin ihan hullu kuu, ei kyllä kuvassa ihan näy mutta toi oli ihan super iso ja kirkas!

 Sitten lauantaina herättiin Tuulan (mun host-mami) kanssa aikasin joulumessuille meijän kylälle myymään vähän Design Ihaniaa oikeestaan ihan hyvällä menestyksellä ja tietenkin jouluisella mielellä! Maistoin tuolla myös ekaa kertaa RÖMMEGRÖTTIÄ eli puuroa joka on tehty ainoastaan KERMAVIILISTÄ, sitä vatkataan kattilassa niin kauan, että siitä tulee puuroa ja se on ihan SAIRAAN PAHAA! Eka norjalainen herkku josta en pitänyt...
 Illalla oltiin kavereiden kanssa syömässä ja viettämäss iltaa, tässä Anna Saksasta !<3
 Sunnuntai menikin Gossip Girlin seurassa, ah!!
 Maanantaina taas hypärillä piti käydä räpsimässä pari kuvaa ihanasta winterwonderlandista, meijän koulun pihalta siis tää maisema.
 Kaupungin joulu tunnelmaa<3
 Tiistaina matkalla kouluun räpsäsin sillalla kuvan bussissa<3
 Auringonlasku yks päivä, merellä oli ihan uskomaton valaistus<3
 Joku random glad-fanni kuva:D
 Torstaina lähettiinki sitten hakee kuusta ja ei ehitty ku viitisen minuuttia ajaa ja porot oli jo vastassa, oikean puolinen kun huomas, että pysähdyttiin ottaa kuvaa lopulta käänty, pyllisti meille ja teki kivat tortut siinä meijän edessä hehe
 Matkalla tunneliin mantereelle kuusta hakemaan Lullalta!
 Täältä kaadettiin kuusi ja mä sain sahata sen, oli muuten eka kerta ku oo oikeesti hakemaas kuusta metsästä! Oli ihana reissu ja tällasessa maisemassa istuttiin metsässä ja juotiin glögit ja pepperkaket!
                                
 Pakollinen glad-fanni kuva taas!(samalta reissulta)
 Perjantaina olin taas Bragessa kokkailemassa ja Gianna toi vielä joululahjan mulle LOVE PINK
 Siinä tontut kovassa vauhissa koristelemassa kuusta:
 Ylpeä Fanni uudesta hupparista, meillä kaikilla bargelaisilla on tollaset hupparit siellä!:)
 Ja lopuksi vielä meidän "pikku" perheen joulutalo toivottaa kaikille rauhaa ja rakkautta<3!
 Niin ja kiitos kaikille jouluntoivotuksista, korteista ja pakeiteista!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus! hyvää joulua sinne fanni<3