sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012!?

Ihanaa uutta vuotta kaikille ja kiitos muistoista vuodelta 2011! Mun vuodenvaihde sujui leppoisissa mutta mukavissa tunnelmissa. Oli hyvää seuraa ja ruokaa niin eihän siihen sitten muuta tarvitakkaan paitsi tietty suomalainen sauna ja ilotulitteet jotka kaikki sisältyivät meidän uuteenvuoteen. Vietettiin iltaa ihan kotosalla perhetuttujen ja kahden mun koulukaverin seurassa. Ensin syötiin ja lähetettiin raketteja, jotta perheen pienimmätkin saivat mahdollisuuden kokea pauketta ennen kuin nukahtavat. Sitten saunottiin revontulien valossa ja tietty kahdeltatoista kohotettiin malja uudelle vuodelle.

Eilen päivällä oli aivan mahtava ilma, vaikka luulisi, että kaamoksen aikaan on pilkkopimeää päivät ja yöt niin onneksi meille aina välillä suodaan tällaisia valoisia päiviä jolloin ei meinaisi lähteä ulkoota ennen kuin taas ei nää eteensä. Mutta nää kuvat on kírjaimellisesti otettu vaivalla, sillä mulla oli vain yökkäri ulkovaatteiden alla kun juoksin ulos ottamaan kuvia ja hanskatkin unohti siinä kiireessä kotiin, ei ollut kiva kävellä rannalta kotiin melkein -20 asteen pakkasessa ilman kunnon varusteita...5 kommenttia:

Ida ja Tuuli kirjoitti...

Herranjumala siellä on kaunistaa!! Hyvää uutavuotta sinne :---)

Anonyymi kirjoitti...

Äääää en kestä siellä on vaan niiiiiiiiin ihanan näköstä!

Lea Sarvas kirjoitti...

Aivan UPEITA KUVIA!!! Kannatti juosta yöpukeissa ottamaan 'tuo hetki' talteen.
Sä olet ihan mahtava kuvaaja.

Lea Sarvas kirjoitti...

Aivan upeita kuvia,olet kyllä mahtava kuvaaja ja kannatti nähdä se vaiva!!

Lea Sarvas kirjoitti...

on se mukavaa,että sulla menee hyvin ja luontokin yrittää parastaan.Mutta joskus on hyvä,että ottaa lämmintä mukaan kun luonnossa tapahtuu pieniä ihmeitä. Niitä tapahtuu koko ajan.Pitää vain pitää silmät ja korvat auki IHMEILLE. T. MUMMO JA VAARI JK.kuvista mä pidän sun jälkeen eniten.