tiistai 23. joulukuuta 2014

KUN FACEBOOK, INSTAGRAM, TUMBLR EIKÄ PINTERESTIKÄÄN RIITÄ....

...NIIN TÄYTYYHÄN SITÄ NYT BLOGIAKIN KIRJOITTAA! (hehe) 


Neljä kuukautta eristettynä ''sivistyksestä'' (minun tapauksessani erossa parhaimmista ystävistäni, perheestäni sekä erityisesti kaupungin vilskeestä ja virikkeistä) auttoi minua näkemään oman elämäni ja kotimaani tilanteen uudesta näkökulmasta. Syyskuussa muuttaessani yksin vieraaseen maahan, pienelle paikkakunnalle, arkeni koostuikin koulun, bilettämisen ja töiden sijasta koulusta ja pohdiskelusta. 

Viimeiset kaksi kuukautta käytin monet yöni nukkumisen sijaan mietiskelyyn. Valitettavasti myös monen ajankohtaisen asian murehtelemiseen. On mielenkiintoista miten ulkomailla ollessaan monet asiat näkee niin paljon selkeämmin. Omaa elämää ja maailmaa, jossa aikaisemmin eli, tarkastelee nyt sen ulkopuolelta ja kaiken näkee selkeämmin. Kritisoin epäkohtia ja annoin arvoa hyville asioille, joita kuului suomalaiseen elämääni.

Monet pohtimani asiat koskivat tämän hetken suomalaista politiikkaa, meidän suomalaisten tulevaisuutta ja kokonaisuudessaan koko maailman tilannetta köyhyyden lisääntyessä ja luonnonvarojen huventuessa. Paljon asioita, joille pieni ihminen ei voi mitään mutta joihin voi pienillä valinnoilla vaikuttaa,  JOS ME TEEMME SEN YHDESSÄ. Siispä aloitan taas blogini kirjoittamisen, eri aihetta painottaen kuin aikaisemmin mutta samassa osoitteessa.

Yritän niillä pienillä teoilla vaikuttaa tähän suureen kokonaisuuteen ja tämä blogi kertoo, siitä miten se käytännössä toteutuu. Etenkin näin köyhänä opiskelijana ei aina voi valita ekologisinta vaihtoehtoa, tai tukea suomalaisia yritttäjiä mutta se riittää kun teemme parhaamme!

Rakastan taidetta, vaatteita, tyylejä, sisustusta, ruokaa, eläimiä, elämää ylipäänsä (!!!) etc. MUTTA RAKASTAN MYÖS IHMISIÄ! Siksipä juuri haluan omilla valinnoillani tehdä maailmasta paremman paikan meille, muille ja lapsilleni, jotka tulevat elämään tällä samalla planeetalla vielä pitkään. Muutos tottumiimme tapoihimme ei tapahdu hetkessä, se on varmaa. Mutta se tapahtuu, jos tarpeeksi moni uskoo sen tapahtuvan ja on valmis toimimaan.

Paljon rakkautta täältä ruudun toiselta puolelta toivottaen,
Fanni <3

IHANAA JOULUA !

Ei kommentteja: